Árak

- Vendégeinket négyfős, két hálószobás lakosztályokban helyezzük el, amelynek ára 7500 Ft /fő/éjszaka felnőttek számára. - Az ár tartalmazza a bőséges reggelit, az ÁFA-t és a takarítás díját is. - A szolgáltatás minimum két felnőtt vendég részére vehető igénybe. - Az IFA adó külön fizetendő, amely minden 18. életévét betöltött felnőtt személy esetében 100 Ft/éjszaka. - A gyermekek számára kedvezményeket biztosítunk! Három éves kor alatti vendégeink ingyen pihenhetnek lakosztályainkban, 12 éves korig pedig 50 százalékos kedvezményt nyújtunk. - A szálláshelyeinkre, háziállatok behozatala nem megengedett.
Lakosztály/ nappali
Lakosztály/ nappali
katazakar
Lakosztály/ nappali
Lakosztály/ nappali
katazakar
Lakosztály/ nappali
Lakosztály/ nappali
katazakar
Lakosztály/ nappali
Lakosztály/ nappali
katazakar
Lakosztály/ nappali
Lakosztály/ nappali
katazakar
Lakosztály/ nappali
Lakosztály/ nappali
katazakar
Lakosztály/ nappali
Lakosztály/ nappali
katazakar

További ajánlataink, áraink

- Ünnepi hosszú hétvégéken 3 éjszakás csomagban 22.500 Ft-os éjszakánkénti egységáron értékesítjük szálláshelyeinket. Ez a lehetőség maximum három felnőtt személy vagy két felnőtt és két 12 éven aluli gyermek részére foglalja magában a szállás és a reggeli költségét. Plusz szállásköltséget csak ezen létszámon felül kell fizetni. - Érkezés előtt érdemes minket ismét felkeresni az esetleges megmaradt, rövidebb időszakok miatt. - Júliustól, Augusztus hónapokban minimum 5 éjszakás csomagban, a pénteki és szombati napokon, és/vagy az első két éjszakán csak teljes lakosztályokat értékesítünk 22.500 Ft-os egységáron. Ez az ajánlat maximum három felnőtt személy, vagy két felnőtt és két 12 éven aluli gyermek részére foglalja magában a szállás és reggeli költségét. - Plusz szállásköltség csak ezen létszámon felül fizetendő.  - A harmadik éjszakától már csak 7.500 Ft a lakosztály, fizetendő költsége ugyanezen feltételekkel felnőtt személyenként. - A kiemelt nyári főszezonban, 2017- 07- 14- től 2017- 08- 20- ig, lakosztályainkat minimum 5 éjszakás csomagban értékesítjük, 22.500 Ft-os egységáron. Ez az ajánlat maximum három felnőtt személy, vagy két felnőtt és két 12 éven aluli gyermek részére foglalja magában a szállás, és reggeli költségét. - Plusz szállásköltség csak ezen létszámon felül fizetendő.  - A tervezett érkezés előtt érdemes minket ismét felkeresni az esetleges megmaradt, rövidebb időszakok miatt. - A tavaszi, őszi, téli nyitva tartásunk során a hétvégéket megelőző csütörtöki napokig csak teljes hétvégére (2 éjszakára) fogadunk foglalást. - Igény és érdeklődés esetén csütörtökön 16 óra után értesítjük a fennmaradt szabad szálláslehetőségekről. - Megmaradt szabad kapacitás esetében az egy éjszakás foglalások esetében, létszámtól függetlenül, lakosztályonként számítjuk a szállásárat. Egy darab 4 fős lakosztály reggelivel, ÁFA adóval együtt, 22.500 Ft. A lakosztály ára 3 felnőtt vagy két felnőtt, és két 12 éven aluli gyermek szállással kapcsolatos költségét foglalja magában. - Plusz szállás költség csak ezen létszámon felül fizetendő.
Lakosztály háló
Lakosztály háló
katazakar
Lakosztály háló
Lakosztály háló
katazakar
Lakosztály fürdőszoba
Lakosztály fürdőszoba
katazakar
Lakosztály háló/ gyerek szoba
Lakosztály háló/ gyerek szoba
katazakar
Lakosztály nappali szoba
Lakosztály nappali szoba
katazakar
Lakosztály fürdőszoba
Lakosztály fürdőszoba
katazakar
Lakosztály előszoba
Lakosztály előszoba
katazakar

Kő, és Kavics

Az étterem bejáratával szemközti kertben található 2 db vendégházunk. A kisebbik, “ KAVICS” 2 fő, a nagyobbik “ KŐ” 4 fő részére nyújt kényelmes szállást. A vendégházaink kizárólag 10. életévüket betöltött gyermekek fogadására alkalmasak. KAVICS: 2 fős hálószoba, az emeleten. Földszinten nappali, étkező, konyha, fürdőszoba- illemhelyiség. Konyhában hűtő, kerámia főzőlap, vízforraló, kávéfőző ( nescafe kapszula), kenyérpirító, teljes konyhai eszköz felszereltség. - 2 fős, konyhával, és étkezőhelyiséggel felszerelt, KAVICS névre keresztelt vendégházunk fizetendő költsége 25.000Ft./ éjszaka. ( maximum 2 fő felnőtt személy részére) Az ár tartalmazza az ÁFA adót, és nem tartalmazza a reggeli költségét. Az étteremben elfogyasztható reggeli, kedvezményes költségért igényelhető. ( 1.700Ft/ fő ) Háziállatok behozatala nem megengedett. Az idegenforgalmi adó (IFA), ezen összegen felül fizetendő. ( 100Ft. / éjszaka, 18. életévüket betöltött, felnőtt személyek esetében) Takarítási költség ezen felül fizetendő, 3.000Ft/ alkalom. KŐ: 2X2 fős hálószoba az emeleten. Az egyikben franciaágy, a másikban 2db. különálló ágy található. Földszinten nappali, étkező, konyha, fürdőszoba- illemhelyiség. Konyhában hűtő, mosogatógép, kerámia főzőlap, vízforraló, kávéfőző ( nescafe kapszula), kenyérpirító, teljes konyhai eszköz felszereltség. - 4 fős, konyhával, és étkezőhelyiséggel felszerelt, KŐ névre keresztelt vendégházunk fizetendő költsége 30.000Ft./ éjszaka. ( maximum 4 fő felnőtt személy, vagy 2 fő felnőtt személy, 2 fő, 10 éven felüli gyermek részére) Az ár tartalmazza az ÁFA adót, és nem tartalmazza a reggeli költségét. Az étteremben elfogyasztható reggeli, kedvezményes költségért igényelhető. ( 1.700Ft/ fő ) Háziállatok behozatala nem megengedett. Az idegenforgalmi adó (IFA), ezen összegen felül fizetendő. ( 100Ft. / éjszaka, 18. életévüket betöltött, felnőtt személyek esetében) Takarítási költség ezen felül fizetendő, 5.000Ft/ alkalom. A házak gáz cirko- padló, és radiátor fűtéssel fűthetőek, klímával hűthetőek. A kertben napozási, a napvitorla alatt étkezési, italozási lehetőség. Ágynemű, törölközők, rendelkezésre állnak. Tartózkodásuk ideje alatt extra takarítás is igényelhető. Várjuk megtisztelő érdeklődésüket, foglalásukat!
kerthelyiség
kerthelyiség
kert
kert
Kő bejárat
Kő bejárat
Kő bejárat
Kő bejárat
Kő nappali
Kő nappali
Kavics nappali
Kavics nappali
Kő bejárat
Kő bejárat
Kő konyha- étkező
Kő konyha- étkező
single hálószoba
single hálószoba
hálószoba
hálószoba
hálószoba
hálószoba
Kő étkező
Kő étkező
Kavics háló
Kavics háló

Foglalás menete

Foglaláshoz kérjük töltse ki a lenti űrlapot! - Az ajánlatot követően, a foglalásokhoz a szállásár 30- 50 százalékát szükséges előre kifizetni mint foglalót. - Az összeget a következő számlaszámra kérjük befizetni, vagy átutalni: ERSTE BANK Kővirág Kft., Köveskál, Fő út 9/a,  11600006-00000000-21973963 (HUF), swift: GIBAHUHB IBAN:  HU30 1160 0006 0000 0000 2197 3963. - A közlemény rovatba a foglalás levélváltása során használt e-mail címet és lakcímet kérünk feltüntetni! - A foglaló beérkezéséről minden vendégünket tájékoztatjuk. - Amennyiben a foglaláshoz szükséges összeg a megbeszélt határidőig vagy egyéb esetben három munkanapon belül nem érkezik meg, a foglalást tárgytalannak tekintjük. - Az érkezési dátumhoz viszonyított 10. naptári nap előtti visszamondás esetén a 10% kezelési költség leszámítását követően a foglalót igény esetén visszautaljuk, vagy későbbi időpontra átvezetjük. - A 10. naptári napon belüli visszamondás esetén a foglalást megtörténtnek tekintjük, és a foglalót megtartjuk. - A szálláshely átvételét követően, esetleges rövidebb tartózkodási igény esetében is a teljes, előre egyeztetett, és elfogadott szállásár fizetendő. Köszönjük megértésüket!   - OTP, MKB, K&H bankok által kibocsátott Széchenyi Pihenő Kártyákat, BANK, és CREDIT kártyákat elfogadunk. - SZÉP kártyás fizetés esetén a kártyák előterhelésére, foglaló küldésére is adott a lehetőség a kibocsátó bank weboldalán, a felhasználói fül alatt. - Ez esetben kérjük, értesítsenek minket a tranzakció megtörténtéről és a bizonylatot számunkra küldjék meg!

Foglalás

Ajándékba adnám